NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

La raul Piedra am sezut si am plans, de Paulo Coelho

La raul Piedra am sezut si am plans

de Paulo Coelho

La raul Piedra am sezut si am plans

Titlu:

La raul Piedra am sezut si am plans

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Paulo Coelho

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 222

Anul apariţiei: 2002

24,00 RON

În toate poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii. Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înflorească? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndrăgostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învăţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumător spiritual - cu reputaţia că poate înfăptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare.

Împreună, ei fac o călătorie care la început este plină de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atâţia ani. Dar lângă râul Piedra, într-un sătuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile întrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

La râul Piedra am şezut şi am plâns este un roman încântător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

Despre Paulo Coelho

Paulo Coelho, scriitor brazilian, s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippy rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “La raul Piedra am sezut si am plans” de Paulo Coelho a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 222 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană