King Rat, de James Clavell

King Rat

de James Clavell

King Rat

Titlu:

King Rat

Domeniu: Beletristica

Editura: Lider

Autor: James Clavell

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 472

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

King Rat este romanul de debut al lui James Clavell si se distinge prin nota de incontestabila autenticitate, fiind bazat pe experienta personala a autorului.

Actiunea se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi mondial; in acea perioada, principalul bastion britanic in Asia era Singapore. Caderea orasului a insemnat distrugerea Armatei Aliatilor si capturarea a 15000 de soldati. King Rat este povestea prizonierilor din Changi, cel mai vestit lagar din Asia, o poveste despre lupta pentru supravietuire, despre prietenie si ura, intr-o lume extrem de dura, dezumanizata, in care numai cei mai puternici rezista.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 09 august, 2013)
Cartea “King Rat” de James Clavell a apărut la editura Lider în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 472 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană