NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

King Rat, de James Clavell

King Rat

de James Clavell

King Rat

Titlu:

King Rat

Domeniu: Beletristica

Editura: Lider

Autor: James Clavell

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 472

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

King Rat este romanul de debut al lui James Clavell si se distinge prin nota de incontestabila autenticitate, fiind bazat pe experienta personala a autorului.

Actiunea se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi mondial; in acea perioada, principalul bastion britanic in Asia era Singapore. Caderea orasului a insemnat distrugerea Armatei Aliatilor si capturarea a 15000 de soldati. King Rat este povestea prizonierilor din Changi, cel mai vestit lagar din Asia, o poveste despre lupta pentru supravietuire, despre prietenie si ura, intr-o lume extrem de dura, dezumanizata, in care numai cei mai puternici rezista.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “King Rat” de James Clavell a apărut la editura Lider în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 472 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană