NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Franny si Zooey, de J.D. Salinger

Franny si Zooey

de J.D. Salinger

Franny si Zooey

Titlu:

Franny si Zooey

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: J.D. Salinger

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON

Publicate în 1961, „Franny si Zooey”, două povestiri ample, relevă criza morală a unei adolescente din familia Glass, fostă „copil-minune”, incapabilă să-și dăruiască semenilor săi neobișnuitele ei talente creatoare.

«Povestirile din ciclul familiei Glass - observa într-un articol din 1963 Sam S. Baskett - dovedesc tot mai clar că Salinger nu mai e mulțumit să producă ceea ce e îndeobște recunoscut a fi un lucru realizat foarte bine de el: narațiunea scurtă, abruptă, turul de forță construit pe o bază în general îngustă, disecând efectele unei vieți lipsite de idealuri… Declarându-se de acord cu viziunea lui Fitzgerald, aceea a tristeții pe care o cuprinde o viață lipsită de adâncime, într-o societate meschină, Salinger refuză ideea că visul american s-a transformat pe vecie într-un coșmar. Văzând viața așa cum e în realitate, membrii familiei Glass se dedică pe deplin aspirației de a-i găsi, totuși, un sens.»

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Franny si Zooey” de J.D. Salinger a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană