NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Juraminte umbrite, de Sue Rich

Juraminte umbrite

de Sue Rich

Juraminte umbrite

Titlu:

Juraminte umbrite

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sue Rich

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 318

39,00 RON

Mirele Victoriei Townsend, Adam Remington, ducele de Silvercove, a trebuit sa se casatoreasca cu ea impotriva vointei lui... dar sarutarile lui din noaptea nuntii au aprins un foc pe care ea nu-l mai cunoscuse pana atunci. O clipa mai tarziu, Adam o sterge si pleaca spre America... sau cel putin asa lasa sa se creada. Acum, dupa sapte ani de la cruda despartire, Victoria isi doreste cu ardoare un sot si o familie. Pentru a se elibera de aceasta falsa casatorie, incepe o cautare indrazneata a disparutului Adam Remington - o calatorie primejdioasa catre o iubire si mai riscanta...

Un lord salbatic care vrea sa se razbune...

Spatele lui era marcat de biciul sclaviei,dar o dorinta arzatoare l-a tinut in viata pe Adam Remington timp de sapte ani chinuitori. Disparut in noaptea nuntii, ii mai rasunau in minte cuvintele sarcastice ale rapitorului sau, care sustineau ca frumoasa lui mireasa aranjase totul. Amarat, indurerat, dar neinfrant, el reuseste sa scape din sclavie. Acum se va razbuna pe femeia care il tradase... dupa un plan care s-ar putea sa se sfarseasca tragic pentru amandoi... sau sa dea nastere unui incaput fascinant.

Sue Rich - Juraminte umbrite.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Juraminte umbrite” de Sue Rich a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 318 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană