NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Oaza visurilor, de Philip Shelby

Oaza visurilor

de Philip Shelby

Oaza visurilor

Titlu:

Oaza visurilor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Philip Shelby

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 1995

28,00 RON

Dupa marile succese obtinute cu romanele Printre sacali si In sunet de tobe, scriitorul englez Philip Shelby revine in forta cu aceasta noua lucrare, seducatoare si incitanta prin frumusetea scenelor de dragoste, derulate pe fundalul unor situatii tensionate.

Armand Fremont, proprietarul celui mai faimos cazino din Beirut- Casino de Paradis, este un multimiliardar implicat in cele mai obscure activitati din viata cluburilor de noapte. El este foarte legat de prietenul sau din copilarie, Alexander Maser, aflat acum la New York, cu care viseaza sa construiasca un imperiu bancar.

O punte de legaturi secrete, prin care se spala banii murdari ai lumii interlope, se creeaza intre Beirut si New York. Dar Alexander moare intrun accident de masina in Alpii elevetieni, cazul fiind clasat de catre politie. Numai ca Armand, absolut convins ca este vorba de cu totul altceva, declanseaza pe cont propriu o serie de investigatii. Patrunde astfel intr-o jungla de interese, printre figuri dubioase ale mafiei internationale a drogurilor, pe urmele afacerilor lui Alexander Maser. In aceste momente, el are o revelatie: o adevarata oaza a viselor, plasata in imensitatea zonelor aride ale vietii.

Ce reprezinta acea oaza a viselor sale? Cum il va razbuna pe Alexander? Va deveni in final oaza o realitate?

Iata numai cateva intrebari in masura sa il determine pe cititor sa soarba pana la sfarsit poveste extraordinara.

Philip Shelby - Oaza visurilor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Oaza visurilor” de Philip Shelby a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană