NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jocurile destinului, de Douglas Kennedy

Jocurile destinului

de Douglas Kennedy

Jocurile destinului

Titlu:

Jocurile destinului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Trei

Autor: Douglas Kennedy

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 720

Anul apariţiei: 2008

55,00 RON
32,00 RON

Fii alaturi de Sara si familia ei in Manhattan la o petrecere in ajunul Zilei Recunostintei. Este 1945 si razboiul s-a terminat, deci cheful de viata si de distractie e mai mare ca oricand! Dar un musafir nepoftit tulbura seara si inima Sarei. Sansa de a se intalni si alegerile pe care cei doi le fac din acel moment vor avea consecinte profunde asupra lor si asupra celor dragi. Drumul fericirii ii cheama, dar Sara merge pe el cu lacrimi in ochi.

Jocurile destinului este o superba poveste de dragoste, o poveste despre loialitate si despre intorsaturile ciudate ale destinului.

«Un adevarat triumf!» (Mail on Sunday)
«Scriitura lui Kennedy este de-a dreptul captivanta, construind cu maiestrie povesti despre dragoste si tradare, cu un final tulburator.» (The Observer)

Romanele lui Douglas Kennedy – The Big Picture, The Job, A Special Relationship, State of the Union si Temptation – au fost traduse in peste 16 limbi, au inregistrat un succes urias de piata si s-au bucurat deopotriva de aprecierea masiva a criticii.

«Kennedy este un scriitor adevarat ... intorsaturile de situatie se petrec la momentul potrivit, iar actiunea te tine cu sufletul la gura.» (The Times)
«Povestea captivanta a unei alegeri morale.» (Sunday Telegraph)
«Kennedy are o scriitura aparte; in romanul sau, destinul individului se impleteste cu istoria... Lasati-va cuprinsi de farmecul acestei povesti. Este una dintre cele mai importante aparitii ale anului.» (Express on Sunday)
«Un excelent spatiu de evadare.» (Sunday Business Post)
«Este un roman care merita toata atentia... captivant de la prima pana la ultima pagina.» (Marie Claire)

Douglas Kennedy - Jocurile destinului.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Jocurile destinului” de Douglas Kennedy a apărut la editura Trei în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 720 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană