Aristocratii. Disparitie misterioasa, de Susan Howatch

Aristocratii. Disparitie misterioasa

de Susan Howatch

Aristocratii. Disparitie misterioasa

Titlu:

Aristocratii. Disparitie misterioasa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Susan Howatch

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 439

Anul apariţiei: 2010

Vezi carte

Doua romane politiste, pline de actiune, razbunari si iluzii, cu evenimente neprevazute ce se succed intr-un ritm alert. Cititorul intra intr-un adevarat labirint, care il va duce in final la revelatii uluitoare.in Aristocratii, pe vasta proprietate a unei familii nobiliare, tot felul de coincidente ciudate si aparente inselatoare amintesc de cartile captivante ale Agathei Christie.

In Disparitie Misterioasa, doi fosti iubiti planifica... sa se reintalneasca in Scotia pentru a se impaca. Motivul disputei lor, April, sora geamana a femeii, disparuse deja de trei ani, asa ca in calea dragostei celor doi nu mai statea nimeni. Dar in Scotia, linga casa surorii, sunt descoperite valizele disparutei si, normal, incep suspiciunile. Oare fusese vorba de o crima...

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Aristocratii. Disparitie misterioasa” de Susan Howatch a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 439 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană