NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jocurile Daniei. O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana, de Anton Holban

Jocurile Daniei. O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana

de Anton Holban

Jocurile Daniei. O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana

Titlu:

Jocurile Daniei. O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Eminescu

Autor: Anton Holban

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 439

Anul apariţiei: 1985

3,00 RON

Proza lui Anton Holban poartă în esenţa ei fiorul sumbru al unei conştiinţe răvăşite de gândul morţii. Obsesia morţii, învăluită nu de puţine ori în acordurile complementare ale ritmurilor wagneriene, este sindromul unui destin tragic, al unei sensibilităţi răscolite de nevroze, de dureri fizice, de un egoism nedisimulat, de imposibilitatea stăpânirii adevărului...

Mizeriile vieţii de dascăl, obtuzitatea preocupărilor meschine ale unor slujitori ai şcolii, birocratismul aparatului de stat au acutizat suferinţa unei personalităţi care se consideră străină, exilată într-o lume neînţelegătoare şi de neînţeles.

Anton Holban trăieşte cu o intensă luciditate drama existenţială, tentativa mereu ratată a comunicării cu semenii şi a înţelegerii propriului eu, prin toate aceste atitudini definindu-se clar că un precursor al filozofiei şi literaturii existenţialiste.

Tulburătoarea adâncime a tragicului străbate ca un laitmotiv pasaje numeroase din romanul O moarte care nu dovedeşte nimic.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Jocurile Daniei. O moarte care nu dovedeste nimic. Ioana” de Anton Holban a apărut la editura Eminescu în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare foarte bună, conține 439 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană