NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iubitul din lumina lunii, de Marie Ferrarella

Iubitul din lumina lunii

de Marie Ferrarella

Iubitul din lumina lunii

Titlu:

Iubitul din lumina lunii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Marie Ferrarella

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 1996

49,00 RON
49,00 RON

Rachel O'Roarke si fratele sau, irlandezi purtand in suflet ura nedomolita contra inamicului englez, isi cauta refugiul pe tarmul Americii coloniale. Impetuoasa si viteaza Rachel, neuitand cum englezii i-au distrus familia, jura razbunare. Dar iata ca la usa ei din Virginia apare un strain inalt, blond... Se numeste Saint-John Lawrence - este desigur englez, si mult prea frumos pentru a nu fi in pericol. Desi si-a jurat sa nu aiba de-a face cu el, apriga roscata nu este in stare sa reziste farmecului viril al strainului... mai ales atunci cand, sub lumina argintie a lunii, el o cuprinde in brate iar buzele lor se intalnesc intr-un sarut ce-i face inima sa se zbata nebuneste, tulburandu-i simturile si facand-o sa doreasca mai mult!

Marie Ferrarella - Iubitul din lumina lunii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Iubitul din lumina lunii” de Marie Ferrarella a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană