Alchimia dorintei, de Tarun Tejpal

Alchimia dorintei

de Tarun Tejpal

Alchimia dorintei

Titlu:

Alchimia dorintei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Nemira

Autor: Tarun Tejpal

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 832

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Alchimia dorintei a primit Prix Millepages, 2005 si Prix des Lecteurs, 2007.

Este o poveste despre pasiune, abandon, erotism halucinant – o poveste de iubire in doua acte, cu India contemporana si vechiul Paris ca toile de fond.

Uneori poreclit Chinchpokli – aluzie la cartierul viciilor din Bombay – naratorul este un scriitor care, de cincisprezece ani, traieste o poveste pasionala cu Fizz, pe care o cunoscut-o la Chardigarh, un oras universitar din nordul Indiei.

Insa, atunci cand mostenesc o casa la poalele muntilor Himalaya, gasesc intr-unul din peretii acesteia un cufar ce contine jurnalele intime ale lui Catherine, o americana exilata in India, a carei viata a fost o nesfarsita bacanala. Fascinat de confesiunile erotice ale acestei stranii amazoane, naratorul se indragosteste de fantoma diabolicei Catherine.

O dubla poveste pasionala care se tese intre doua fraze contradictorii, una dintre ele, în chip de uvertura: „Nu dragostea este cel mai puternic liant dintre doi oameni. Ci sexul.”

„Un roman suav ca o radacina de ghimbir.” Lire

Recenzii (1)
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 14 noiembrie, 2012)
Cartea “Alchimia dorintei” de Tarun Tejpal a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 832 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană