NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria stalinismului in Romania, de Victor Frunza

Istoria stalinismului in Romania

de Victor Frunza

Istoria stalinismului in Romania

Titlu:

Istoria stalinismului in Romania

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Victor Frunza

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 592

Anul apariţiei: 1990

29,00 RON

Aparuta pentru prima oara in limba romana la editura Nord din Aarhus, Danemarca, in 1984, cartea Istoria stalinismului in Romania trateaza problema lichidarii fortelor politice care militau pentru mentinerea pluralismului politic-democratic, regasit la 23 august 1944, ce a mers pana la distrugerea fizica a unor reprezentanti ai acestora.

Dominanta acestei perioade este stalinizarea Romaniei, care s-a infaptuit prin mijloace politice si economice, prin mijloace pasnice – cand nu intampina rezistenta – si prin represiune sangeroasa, cand intampina, dar indreptate intotdeauna impotriva celor care, potential, puteau deveni adversarii ei. Autorul releva faptul ca instrumentul stalinizarii Romaniei a fost forta politica numita P.C.R.

O lucrare bine documentata, ce se evidentiaza printre cele tratand subiecte similare, aparute in Romania.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Istoria stalinismului in Romania” de Victor Frunza a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 592 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană