NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria romanilor, de Nicolae Iorga

Istoria romanilor

de Nicolae Iorga

Istoria romanilor

Titlu:

Istoria romanilor

Domeniu: Istorie

Editura: Universitas

Autor: Nicolae Iorga

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 1992

Stoc epuizat

Istoria romanilor, lucrare esentiala a marelui istoric Nicolae Iorga, este o sinteza a istoriei romanilor si totodata un manual de istorie nationala recomandat pentru toate categoriile de cititori: elevi, studenti, autodidacti, specialisti etc.

Editie rarisima, reprodusa dupa N. Iorga, Istoria Românilor pentru clasa a IV-a si a VIII-a secundară. Editia III, Bucureşti 1919. Textul este reprodus intact, pastrand ortografia originalului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Istoria romanilor” de Nicolae Iorga a apărut la editura Universitas în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
84,00 RON
64,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană