NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Antichitati iudaice (2 vol.), de Flavius Josephus

Antichitati iudaice (2 vol.)

de Flavius Josephus

Antichitati iudaice (2 vol.)

Titlu:

Antichitati iudaice (2 vol.)

Domeniu: Istorie

Editura: Hasefer

Autor: Flavius Josephus

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 600

Anul apariţiei: 1999

Stoc epuizat

Josephus Flavius a fost un istoric evreu din primul secol, de origine regală și preoțească, care a descris Primul război evreo-roman (66–70), sau Marea Revoltă a Evreilor de la începutul erei noi (e.n.) contra cotropirii romane, de la primele agitații anti-romane din Iudea din anul 66 și până la cucerirea și distrugerea Ierusalimului de către Titus Flavius Vespasianus în anul 70.

Opera sa de bază, Antichități Iudaice, are 21 volume (cuprinse integral în cele două tomuri de față) și descrie istoria poporului evreu de la origine până la Primul război evreo-roman (anii 66-67), respectiv până în ultimul an al domniei împăratului Domițian. Această vastă lucrare - la care a lucrat până în anul 93 - conține relatări de primă sursă asupra curentelor din religia iudaică din primul secol, ca Esenienii, Fariseii, Zeloții etc.

Flavius Josephus - Antichitati iudaice (2 vol.).

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Antichitati iudaice (2 vol.)” de Flavius Josephus a apărut la editura Hasefer în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 600 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană