NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria codurilor secrete, de Laurent Joffrin

Istoria codurilor secrete

de Laurent Joffrin

Istoria codurilor secrete

Titlu:

Istoria codurilor secrete

Domeniu: Istorie

Editura: Litera International

Autor: Laurent Joffrin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2010

19,00 RON

Codurile secrete sunt atemporale. Înainte ca Champollion să le descifreze tainele, enigmaticele hieroglife contribuiseră la misterul care învăluia Egiptul antic. Codurile şi cifrurile au reprezentat din cele mai vechi timpuri un instrument indispensabil în chestiunile de ordin politic, diplomatic sau militar din lumea întreagă.

Laurent Joffrin ne prezintă aceste coduri prin intermediul unor istorii emblematice: cifrul lui Cezar, scrisorile Mariei Stuart, legenda măştii de fier, limba uitată a indienilor navajo, maşina criptografică Enigma, folosită de germani în cel de-Al Doilea Război Mondial, şi altele la fel de celebre. De-a lungul a zece poveşti captivante, autorul ne iniţiază în Istoria codurilor secrete în arta criptologiei, explicându-ne cele mai uzitate procedee, precum transpoziţia, codificarea mixtă sau substituţia. Mai mult, spărgătorii de coduri pasionaţi vor găsi la sfârşitul fiecărui capitol o provocare – o enigmă care trebuie descifrată.

Despre autor

Laurent Joffrin, pseudonimul lui Laurent Mouchard, este un jurnalist francez născut în 1952. Din 2006 conduce prestigioasa publicaţie Libération. A publicat mai multe cărţi, printre cele mai cunoscute numărându-se La Gauche en voie de disparition (Stânga pe cale de dispariţie, 1984), Les Batailles de Napoléon (Războaiele lui Napoleon, 2000), La princesse oubliée (Prinţesa uitată, 2002).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Istoria codurilor secrete” de Laurent Joffrin a apărut la editura Litera International în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană