NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Intalnire in Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor, de Preston B. Nichols, Peter Moon

Intalnire in Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor

de Preston B. Nichols, Peter Moon

Intalnire in Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor

Titlu:

Intalnire in Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: Preston B. Nichols, Peter Moon

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 264

Anul apariţiei: 2005

49,00 RON

De-a lungul mileniilor, cele sapte stele cunoscute sub numele de Pleiade stralucesc pe cerul noptii, inspirand nenumarate legende si provocand omenirea sa le descopere secretele.

Intalnire in Pleiade este povestea unui barbat care a fost purtat in Pleiade, unde a primit o educatie stiintifica cu mult avansata fata de cea predata in universitatile de pe Pamant. Povestea personala a lui Preston Nichols este revelata aici pentru prima data, fiind insotita de o avalansa de informatii uluitoare despre care nu s-a mai scris pana acum. Descoperirile lui Einstein sunt analizate dintr-o noua perspectiva, fiind revelat modul in care viteza luminii poate fi depasita cu ajutorul unor principii prin care realitatea este controlata. Sunt descrise noi concepte stiintifice insotite de explicatii tehnice, dar simple. Sunt prezentate noi aspecte legate de controlul mintii, folosirea implanturilor, abductii si multe altele.

Modul in care Peter Moon ne prezinta rolul Pleiadelor in mitologia antica, arunca o noua lumina asupra situatiei dificile in care se afla omenirea in prezent si ofera o raza de speranta pentru viitor.

Cheile Pleiadelor ne sunt acum la indemana, iar poarta catre stele este deschisa!

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Intalnire in Pleiade. O privire din interior asupra OZN-urilor” de Preston B. Nichols, Peter Moon a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 264 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană