NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Intalnire in Paradis, de Ernesto Pinto-Bazurco Rittler

Intalnire in Paradis

de Ernesto Pinto-Bazurco Rittler

Intalnire in Paradis

Titlu:

Intalnire in Paradis

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Ernesto Pinto-Bazurco Rittler

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON

La granita dintre scrierea autobiografica si fictiune, romanul Intalnire in Paradis reuneste marturiile cutremuratoare ale unor personaje implicate in istoria tumultuoasa a ţarilor aflate sub dictatura in ultimele decenii ale secolului XX: Mirela este fiica unui judecator de origine romana, Nataniel Moldovan, care emigreaza in Cuba, unde spera sa gaseasca o viaţa mai buna pentru el şi familia lui, şi de unde crede ca va reuşi sa porneasca spre America, Tara cea Grandioasa. Arestat sub banuiala de disidenţa, incearca sa evadeze şi este impuşcat, in urma sa ramanand un caiet in care sunt notate ideile sale despre libertatea de expresie a individului şi importanţa acesteia. Pe un alt palier narativ, Froilan Herrera işi scoate fiul dintr-o Columbie instabila politic şi il duce in Peru, tot in speranţa ca acesta va avea parte de o viaţa mai buna. Carlos Herrera reuşeşte ulterior sa ajunga in America, dar ţara indelung visata, a libertaţii şi a tuturor posibilitaţilor, se dovedeşte a fi un miraj, caci din cauza unui accident stupid, in urma caruia ucide un poliţist, Carlos e condamnat la moarte. Cand destinele Mirelei Moldovan, ajunsa intre timp o avocata celebra in America, şi al deţinutului Carlos Herrera se intalnesc, urmeaza o lupta pe viaţa şi pe moarte, cu spectaculoase rasturnari de situaţie, dedicata salvarii acestuia.

„In acest roman, Ernesto Pinto-Bazurco Rittler ne spune, intreţinand un reuşit suspans, povestea unui om care, aflat in preajma morţii, poate fi salvat prin dragoste. Autorul, cu dubla origine, germana şi latina, are privirea juristului, a diplomatului experimentat, dar şi pasiunea povestitorului.“ (Alonso Cueto)

Ernesto Pinto-Bazurco Rittler - Intalnire in Paradis.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Intalnire in Paradis” de Ernesto Pinto-Bazurco Rittler a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană