NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ingerul pazitor, de Leanne Banks

Ingerul pazitor

de Leanne Banks

Ingerul pazitor

Titlu:

Ingerul pazitor

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Leanne Banks

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 1994

39,00 RON

Zambetul lui Trace - o arma mortala... Fusese eroul viselor ei de adolescenta, dar, cand insistase sa participe la actiunile ei de caritate, Talia McKenzie facuse tot posibilul sa il impiedice! Nu era vorba doar de dusmania dintre familiile lor, ci si de provocarea irezistibila din ochii lui veri care o cucerisera si trezisera in ea o dorinta aproape nesabuita.

Un barbat care stia sa obtina ceea ce voia, Trace o facu sa simta febra placerii, tentand-o cu sarutari ce faceau ca prin venele ei sa circule un lichid incandescent - dar Talia simti ca il trada pe fratele ei, indragostindu-se de un Barringer. Trace isi reaminti de fetita curajoasa care ii sarise candva in ajutor, fiind sigur ca durerea Taliei va disparea in fata indraznelii ei.

Va putea el oare sa ii castige dragostea si, in cele din urma, iertarea, uitand o veche greseala?

Leanne Banks - Ingerul pazitor.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Ingerul pazitor” de Leanne Banks a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană