NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dilema, de Sandra Brown

Dilema

de Sandra Brown

Dilema

Titlu:

Dilema

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2005

47,00 RON
36,00 RON

Acest ultim roman al celebrei autoare Sandra Brown prezintă dilema unei tinere provinciale, Jordan Hadlock, ajunsă în situaţia de a alege între doi bărbaţi: unul care şi-o doreşte ca amantă, celălalt ca soţie. La prima vedere, Jordan Hadlock, directoare a unui trust de presă, lasă impresia femeii căreia i-a reuşit totul în viaţă. La rândul sau, Helmut Eckherdt, renumit industriaş elveţian, este hotărît să o ia de soţie. Or, ce altceva şi-ar mai putea dori Jordan? Numai că, surprins de o furtună, seducătorul ziarist Reeves Grant sună la uşa ei rugând-o să-i ofere adăpost. În noaptea care urmează, cei doi trăiesc o fierbinte aventură romantică, devastatoare pentru echilibrul interior al gazdei. Din păcate, în dimineaţa următoare, Reeves dispare fără urmă... Încă vibrând la amintirea acestei întâlniri, Jordan oscilează puternic între o alegere realistă şi una bazată pe dorinţă.

Dilema este o captivantă poveste de dragoste, plină de emoţie şi pasiune. Este drama unei femei care învaţă să se bazeze pe propriile instincte pentru a stabili cu exactitate cine este şi ce doreşte să obţină, cu adevărat, de la viaţă.

Recenzii
Cartea “Dilema” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană