NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ingerul nimanui, de Karen Robards

Ingerul nimanui

de Karen Robards

Ingerul nimanui

Titlu:

Ingerul nimanui

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Z

Autor: Karen Robards

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Odata, demult, americanii foloseau pe proprietatile lor ocnasi adusi din Anglia, pe care ii cumparau la licitatie, ca pe vite. Un astfel de ocnas cumpara si Susannah Redmon, fiica reverendului din Beauford, statul Carolina de Sud, pentru a o ajuta in gospodarie.

Dar acesta nu este altul decat Ian Connely, descendent al unei vechi familii de nobili, fugit din Anglia in urma unui conflict familial, in care fusese acuzat de crima si condamnat la sapte ani de ocna.

Intre Susannah si Ian se infiripa o dragoste mistuitoare. Va reusi oare acest sentiment atat de puternic sa depaseasca toate piedicile, va izbuti sa infranga toate prejudecatile care stau in calea fericirii lor?

Karen Robards - Ingerul nimanui.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ingerul nimanui” de Karen Robards a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 288 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană