NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Incest. Din jurnalul dragostei (necenzurat), de Anais Nin

Incest. Din jurnalul dragostei (necenzurat)

de Anais Nin

Incest. Din jurnalul dragostei (necenzurat)

Titlu:

Incest. Din jurnalul dragostei (necenzurat)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Humanitas

Autor: Anais Nin

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 426

Anul apariţiei: 2002

64,00 RON

"Dintre toate femeile pe care le-am cunoscut, nici una nu se apropie de Anais Nin prin gratie si frumusete. O aristocrata. Dar si o scriitoare cu talent extraordinar. Ea apartine acum intregii lumi." (Henry Miller)

Volumul Incest face parte din cel mai faimos jurnal erotic intrat in literatura secolului XX, marturia unei femei capabile sa isi exprime dorintele secrete cu acelasi abandon "amoral" care a apartinut dintotdeauna barbatilor. Anais Nin developeaza filmul incendiar al unei pasiuni care incalca toate tabuurile. Astfel ia nastere portretul amantului suprem: Joaquin Nin, adevaratul Don Juan, care cunoaste - si nesocoteste - regulile seductiei.

"Incest este o fascinanta incursiune «la cald» in mintea unei femei narcisiste, pasionale, lucide si extrem de complexe." (Library Journal)

Anais Nin

S-a nascut in 1903 la Neuilly, langa Paris, dintr-un tata spaniol, pianistul si compozitorul Joaquin Nin, si o mama daneza. Are 11 ani cand tatal, mare Don Juan, divorteaza de mama ei pentru a se casatori cu o femeie bogata. Imediat dupa aceea, in drum spre America, Anais incepe sa-si scrie jurnalul, adresandu-se tatalui, incercand sa-l inteleaga.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Incest. Din jurnalul dragostei (necenzurat)” de Anais Nin a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 426 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană