NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Hotii de frumusete, de Pascal Bruckner

Hotii de frumusete

de Pascal Bruckner

Hotii de frumusete

Titlu:

Hotii de frumusete

Domeniu: Beletristica

Editura: Trei

Autor: Pascal Bruckner

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON

Undeva, la granita dintre Franta si Elvetia, trei oameni pun la cale un complot impotriva frumusetii. sa fie la mijloc doar izbucnirea halucinatorie a unei perversiuni sadice? Nici vorba. Avem de-a face cu o doctrina si aplicarea ei obstinata: complotistii vad in frumusetea inegal distribuita o inechitate ce trebuie eliminata. O viziune de apocalips? Mai degraba un basm filosofic si, totodata, un thriller pasionant, ce dozeaza perfect suspansul, erotismul, teroarea.

Despre autor

Pascal Bruckner, cunoscut romancier si eseist francez, s-a nascut la Paris in 1948. Este celebru in Romania mai ales prin romanele sale: Iubirea fata de aproapele, Luni de fiere, Capcaunii anonimi, Palatul chelfanelii.

Pascal Bruckner - Hoții de frumusețe.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Hotii de frumusete” de Pascal Bruckner a apărut la editura Trei în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană