NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Hannibal, de Thomas Harris

Hannibal

de Thomas Harris

Hannibal

Titlu:

Hannibal

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: Thomas Harris

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2008

56,00 RON

Vi-l amintiti pe Hannibal Lecter: gentleman, geniu, canibal. Au trecut sapte ani de cand dr. Lecter a evadat si de atunci s-a bucurat de libertate, savurand aromele si esentele acestei lumi. Insa universul lui Lecter devine nesigur atunci cand intrusii ii descopera noua identitate si dau la o parte valul de mister care il inconjoara. Pentru un multimilionar pe care Hannibal l-a desfigurat, pentru un politist italian corupt si pentru agenta FBI Clarice Starling, cea care, dupa confruntarea cu Hannibal, nu a mai putut sa priveasca lumea cu aceiasi ochi, vanatoarea finala a inceput. Toti, separat, doresc sa-l gaseasca pe dr. Lecter. Si dorinta tuturor va fi indeplinita. Insa numai unul dintre ei va trai suficient de mult pentru a se bucura de victorie...

Thomas Harris - Hannibal.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Hannibal” de Thomas Harris a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare bună, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană