NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Gradina lui Epicur, de Anatole France

Gradina lui Epicur

de Anatole France

Gradina lui Epicur

Titlu:

Gradina lui Epicur

Domeniu: Filosofie

Editura: Dacia

Autor: Anatole France

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 169

Anul apariţiei: 1983

16,00 RON
Cand se afirma ca viata este buna sau cand se afirma ca viata este rea, se sustin niste lucruri lipsite de orice sens. Trebuie sa se spuna ca viata e si buna si rea, in acelasi timp, caci ideea despre bun si rau ne-a venit prin ea si numai prin ea. Adevarul este ca viata este delicioasa, oribila, fermecatoare, groaznica, dulce, amara, ca viata e tot. Se intampla cu ea ce se intampla cu arlechinul blandului Florian: unul o vede rosie, altul albastra si amandoi o vad cum este, pentru ca-i si rosie si albastra, si de toate culorile. Inca o ocazie de a ne pune cu totii de acord si de a impaca filozofiiile care se sfasie intre ele. Dar suntem astfel facuti ca am vrea sa-i silim pe ceilalti sa gandeasca si sa simta ca noi, si sa nu ingaduim vecinului nostru ca fie vesel cand noi suntem tristi.

Anatole France - Gradina lui Epicur.

Recenzii
Cartea “Gradina lui Epicur” de Anatole France a apărut la editura Dacia în seria de Filosofie, se află în stare impecabilă, conține 169 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană