Golful francezului, de Daphne du Maurier

Golful francezului

de Daphne du Maurier

Golful francezului

Titlu:

Golful francezului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Gabriela

Autor: Daphne du Maurier

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 250

Anul apariţiei: 1991

19,00 RON
Vezi carte

Golful francezului este una dintre cele mai de seamă capodopere ale literaturii britanice.

Personajul principal, Dona, face o vizită la proprietatea ei din Navron, comitatul Cornwall, Anglia. Aici, descoperă că, în golful situat pe domeniul ei, se ascunde un temut pirat francez care îi înspaimântase pe toţi locuitorii ţinutului.

Cunoscându-l îndeaproape pe Jean-Benoit Aubrey, Dona îşi dă seama că are de-a face cu un om educat şi citit, cu mult superior soţului ei. Între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, în care fiecare îşi riscă viaţa sau reputaţia pentru celălalt.

Astfel, Dona se îmbarcă pe corabia iubitului ei, pornind într-o expediţie de cucerire a navei unui negustor foarte bogat, care locuieşte în apropierea domeniului familiei sale. În vremea asta, soţul Donei pune la cale un complot, iar piratul este prins de către locuitorii din Navron şi închis într-un turn. Pusă în faţa acestei situaţii, Dona încearcă să-şi salveze iubitul, complicându-şi şi mai mult existenţa.

Daphne du Maurier, autoarea acestui celebru roman, este una dintre cele mai apreciate scriitoare ale literaturii britanice.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Golful francezului” de Daphne du Maurier a apărut la editura Gabriela în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 250 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană