NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Glasul inimii (2 vol.), de Barbara Taylor Bradford

Glasul inimii (2 vol.)

de Barbara Taylor Bradford

Glasul inimii (2 vol.)

Titlu:

Glasul inimii (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Barbara Taylor Bradford

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 1120

Anul apariţiei: 1994

59,00 RON
36,00 RON

Barbara Taylor Bradford s-a nascut la Leads, in Anglia. La numai saisprezece ani, a ajuns reporter al ziarului Yorkshire Evening Post. Patru ani mai tarziu, edita rubrica de moda a revistei Woman's Own din Londra. Inainte de a se muta la New York, a lucrat la mai multe ziare de pe Fleet Street din capitala Angliei.

Pretul succesului, primul roman al sau, a avut un succes enorm, cu milioane de exemplare vandute in intreaga lume. Au urmat romanele Pastreaza visul, Sa fii cel mai bun, Un act de vointa si Glasul inimii, acesta din urma reprezentand o culme a creatiei sale.

In prezent, Barbara Taylor Bradford traieste in orasul New York, impreuna cu sotul ei, producatorul de film Robert Bradford, caruia ii datoreaza ecranizarea celebrelor sale romane pe marele si pe micul ecran.

Barbara Taylor Bradford - Glasul inimii (2 vol.).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Glasul inimii (2 vol.)” de Barbara Taylor Bradford a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 1120 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană