NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Texas! Sage, de Sandra Brown

Texas! Sage

de Sandra Brown

Texas! Sage

Titlu:

Texas! Sage

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 334

Anul apariţiei: 1993

24,00 RON
16,00 RON

El reprezenta tot ceea ce ea detesta la un bărbat. Atunci de ce nu reuşea să se împotrivească îmbrăţişărilor lui?

Ultima carte din celebra trilogie Texas! scrisă de Sandra Brown.

Sandra Brown - Texas! Sage.

O carte devenită astăzi extrem de căutată şi destul de greu de găsit, fiind epuizată în toate librăriile din ţară. Avem un singur exemplar din acest volum.

Personajele din trilogia Sandrei Brown, Texas! Lucky, Texas! Chase şi Texas! Sage - o extraordinară saga a familiei Tyler, te fac să crezi în toate lucrurile calde, minunate şi sălbatice ale vieţii.

"Era, fără îndoială, cea mai îngrozitoare noapte din viaţa lui Sage Tyler. Mai întâi logodnicul o respinge. Apoi trebuie să zboare acasă cu Harlan Boyd, străinul arogant şi incredibil de atrăgător, care surprinsese fiecare cuvânt al scenei umilitoare - amuzându-se teribil. Sage nu-şi doreşte decât ca acest hoinar ignorant şi seducător să se ţină la distanţă şi să păstreze secretul logodnei ei. Dar Harlan Boyd are cu totul alte dorinţe.

Era cea mai frumoasă, excitantă şi imprevizibilă femeie pe care Harlan o întâlnise vreodată şi abia se stăpânea să nu o atingă. Încerca totuşi să nu se implice, încerca să-şi amintească faptul că Sage avea nevoie de un bărbat care să o convingă de propria ei valoare, nu de un bărbat care să o părăsească.

Apoi, compania familiei lui Sage, Tyler Drilling este ameninţată de faliment, iar Sage şi Harlan se trezesc pe neaşteptate luptând alături pentru a o salva... într-un spaţiu prea strâmt pentru a împiedica flacăra pasiunii. Răsfăţata, încăpăţânata de Sage, va putea oare descoperi iubirea lângă un bărbat care pare atât de uşor de cucerit şi atât de greu de păstrat?"

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Texas! Sage” de Sandra Brown a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 334 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană