Ninja, de Eric Van Lustbader

Ninja

de Eric Van Lustbader

Ninja

Titlu:

Ninja

Domeniu: Beletristica

Editura: Elit Comentator

Autor: Eric Van Lustbader

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 487

Anul apariţiei: 1992

32,00 RON
Vezi carte

"Moartea sălăşluieşte în tenebre.

A fost primul lucru pe care îl învăţase, şi pe care nu l-a uitat niciodată. Ştia, de asemenea, să se deplaseze în plină zi şi fără să fie văzut — dar după alte metode. Însă noaptea era prietena lui cea mai bună.

Un sunet ascuţit, percutant, semnalul de alarmă al maşinii, acoperi deodată toate zgomotele nopţii: ţârâitul greierilor, vuietul valurilor spărgându-se pe nisipul cenuşiu şi pe stăncile întunecate, douăzeci de metri mai jos, strigătul sălbatic al unui corb trezit din somn, foarte departe, dincolo de pădure. Pe neaşteptate, o lumină aurie polei frunzele ramurilor lungi ale bătrânului sicomor. Se aprinseseră luminile în casă. Dar el era deja departe de maşină, bine ascuns în umbra gardului viu, tăiat cu grijă. Pentru moment, prevederea nu-i era de mare folos, căci era îmbrăcat de sus până jos în negru: 2 cizme scurte, pantalon de bumbac, cămaşă cu mâneci lungi, vestă de lână, mănuşi şi o glugă ce-i acoperea toată faţa, exceptând o fantă la nivelul ochilor, unde se unsese bine cu negru de fum, amestecat cu praf de cărbune, pentru ca nici o licărire să nu se poată reflecta. Dar învăţătura specială era prea înrădăcinată în el, niciodată n-ar fi acceptat să devină o "ţintă", trebuia să prevină orice greşeală în planul aparenţei personale."

Eric Van Lustbader - Ninja.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Ninja” de Eric Van Lustbader a apărut la editura Elit Comentator în seria de Beletristica, se află în stare bună, conține 487 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană