NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Faurari si alchimisti, de Mircea Eliade

Faurari si alchimisti

de Mircea Eliade

Faurari si alchimisti

Titlu:

Faurari si alchimisti

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Humanitas

Autor: Mircea Eliade

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 1996

39,00 RON

Mircea Eliade - Făurari și alchimiști.

Ediția I.

Ceea ce ii apropie pe topitor, faurar si alchimist este faptul ca toti trei revendica o experienta magico-religioasa specifica in raport cu substanta; aceasta experienta este monopolul lor, iar secretul se transmite prin rituri de initiere ale meseriilor; toti trei lucreaza asupra unei materii pe care o considera vie si sacra, munca lor avand drept scop transformarea materiei, „perfectionarea“, „transmutarea“ ei. Asemenea comportamente rituale privitoare la materie implica, sub o forma sau alta, interventia omului in ritmul temporal propriu substantelor minerale „vii“. Aici se afla punctul de contact intre artizanul metalurgist al societatilor arhaice si alchimist. (Mircea Eliade).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Faurari si alchimisti” de Mircea Eliade a apărut la editura Humanitas în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare impecabilă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană