Evadarea, de Barbara Delinsky

Evadarea

de Barbara Delinsky

Evadarea

Titlu:

Evadarea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Barbara Delinsky

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON
Vezi carte

Emily Aulenbach, o newyorkeza de treizeci şi doi de ani, pare sa aiba tot ce si-ar putea dori o femeie: un sot iubitor, un post de avocat intr-o firma de succes, o casa frumoasa si o masina scumpa. Privite insa mai atent, lucrurile nu sunt chiar atat de grozave: sotul este preocupat numai de propria cariera, slujba ei se reduce la o suma de sarcini birocratice, iar casa si masina aduc cu ele nesfarsite rate la credite.

Satula de telefon, de laptop si de ceasul de la mana, intr-o zi de vineri, Emily se ridica pur si simplu de la birou, isi lasa in urma cariera, sotul si viata agitata din metropola, hotarata sa descopere care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata. Vocea inimii o calauzeste inapoi in Bell Valley, locul care, in urma cu zece ani, ii oferise atata bogatie sufleteasca, dar care ii provocase si cea mai mare dezamagire. Aici va avea ragazul sa isi inteleaga propriile greseli, sa işi asculte sentimentele si sa decida care va fi drumul ei in viaţa. Curand, Emily se vede nevoita sa aleaga intre doi barbati, intre doua stiluri de viata, intre glasul ratiunii si soaptele inimii.

Barbara Delinsky - Evadarea.

Autoare a 17 romane de succes, cu peste 30 de milioane de exemplare tiparite, Barbara Delinsky este o prezenta constanta si un nume consacrat in topurile literare de prestigiu semnate de publicatii precum The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today sau Publishers Weekly.

Recenzii

Cartea “Evadarea” de Barbara Delinsky a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană