NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Eseuri de teodicee, de Leibniz

Eseuri de teodicee

de Leibniz

Eseuri de teodicee

Titlu:

Eseuri de teodicee

Domeniu: Filosofie

Editura: Polirom

Autor: Leibniz

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 1997

Stoc epuizat

Leibniz, filosof si matematician german, si-a scris opera in latina si franceza (De arte combinatoria, Nouveaux Essais sur l’entendement humain, Monadologie). Pentru el, totul porneste de la Dumnezeu, a carui existenta poate fi demonstrata. Dumnezeu concepe esentele posibile, numite monade, si combinatiile lor; acestea din urma constituie armonia lumii si tin de o metamatematica accesibila omului. Teodicee este un cuvint creat de Leibniz si se refera la o metafizica a cunoasterii lui Dumnezeu si a atributelor sale numai prin ratiune. In „incercarea” sa de teodicee, Leibniz pune problema conformitatii credintei cu ratiunea si a folosirii filosofiei in teologie.

Traducere de Diana Morarasu si Ingrid Ilinca. Prefata de Nicolae Rimbu.

G.W. Leibniz - Eseuri de teodicee. Asupra bunătăţii lui Dumnezeu, a libertăţii omului şi a originii răului.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Eseuri de teodicee” de Leibniz a apărut la editura Polirom în seria de Filosofie, se află în stare foarte bună, conține 336 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană