Enigma Tunguska, de Antonio Las Heras

Enigma Tunguska

de Antonio Las Heras

Enigma Tunguska

Titlu:

Enigma Tunguska

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Litera International

Autor: Antonio Las Heras

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 160

Anul apariţiei: 2008

24,00 RON
Vezi carte

Pe 30 iunie 1908, o explozie devastatoare, echivalentă cu 1 000 de bombe atomice de mărimea celei de la Hiroshima, a distrus 2 200 de kilometri pătraţi de pădure, iar radiaţiile puternice emanate de misteriosul fenomen au luminat cerul timp de 3 zile, din Siberia până la Paris sau Londra. Această enigmă a rămas în istorie ca Fenomenul Tunguska, numit astfel după râul care străbate taigaua siberiană în locul în care s-a stabilit centrul deflagraţiei. Autorităţile au invocat căderea unui meteorit - dar lipsa unui crater în epicentrul catastrofei, faptul că nici una dintre cele peste 200 de expediţii nu a găsit nici măcar un singur fragment de corp ceresc, şi multe alte nelămuriri au demonstrat că a fost o explozie la suprafaţa terestră. Acest incident nu este doar una dintre marile enigme ale secolului trecut, ci şi o şaradă pe care şi astăzi, după o sută de ani, cercetătorii încearcă s-o descifreze.

Posibilele explicaţii ale fenomenului cunoscut ca enigma Tunguska - marele mister al secolului XX, încă mai provoacă discuţii aprinse şi controverse în rândul oamenilor de ştiinţă, care au emis, în timp, peste 30 de ipoteze şi teorii, unele ridicole, altele didactice, ştiinţifice sau chiar metafizice. Această carte sugerează o alternativă pe care am putea să o considerăm drept una dintre cele mai plauzibile explicaţii pentru ceea ce s-a petrecut cu adevărat în Tunguska.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Enigma Tunguska” de Antonio Las Heras a apărut la editura Litera International în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 160 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană