NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

E-mailul. Codul bunelor maniere, de Shirley Taylor

E-mailul. Codul bunelor maniere

de Shirley Taylor

E-mailul. Codul bunelor maniere

Titlu:

E-mailul. Codul bunelor maniere

Domeniu: Documente

Editura: Litera International

Autor: Shirley Taylor

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 182

Anul apariţiei: 2010

19,00 RON

La fel cum strângerea de mână şi contactul vizual spun ceva despre tine atunci când faci cunoştinţă cu cineva, la fel şi abordarea folosită în e-mailuri lasă o anumită impresie. Fie că mulţumeşti cuiva, că reaminteşti colegilor ora unei şedinţe sau faci o propunere de colaborare, ceea ce scrii şi mai ales felul în care o faci influenţează modul în care gândesc ceilalţi despre tine.

Un mesaj bine scris, cu un aspect şi un conţinut profesionist, este esenţial în comunicarea prin intermediul poştei electronice. Află care sunt cele mai potrivite formule de salut şi de încheiere, cum să scrii mesaje concise şi eficiente, cum să practici o corespondenţă sigură şi, în general, cum să arăţi bine on-line.

Cartea face parte din seria Success Skills, coordonată de Shirley Taylor, alături de titluri precum Communication: your key to success (autori: Shirley Taylor şi Alison Lester) şi Maximise your memory power (autor: Nishant Kasibhatia).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “E-mailul. Codul bunelor maniere” de Shirley Taylor a apărut la editura Litera International în seria de Documente, se află în stare nouă, conține 182 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană