NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Rapsodia romana, de Dominique Fernandez

Rapsodia romana

de Dominique Fernandez

Rapsodia romana

Titlu:

Rapsodia romana

Domeniu: Documente

Editura: Humanitas

Autor: Dominique Fernandez

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 280

Anul apariţiei: 2000

49,00 RON
27,00 RON

Ce mai poate spune lumii de astazi, aflata in epoca Internetului, o carte de calatorii prin Romania ? Enorm de multe lucruri, atunci cand privirea autorului nu aluneca grabita si indiferenta in cautarea unor confirmari facile pentru idei prestabilite; cand dorinta de a-i intelege pe oameni si istoria lor ii deschide inima, fara a-i anestezia spiritul critic; cand isi alege drept „ghizi“ personalitati precum Enescu, Panait Istrati, Eliade, lonesco sau Cioran, prin opera carora incearca sa-si aproprieze peisajul si oamenii.

Dar, mai presus de toate, o carte cum e Rapsodia romana a lui Dominique Fernandez ne vorbeste noua, romanilor, prezentandu-ne chipul pe care-l aratam lumii, cu luminile si umbrele lui. Depinde de noi daca ne vom recunoaste sau nu in el.

Traducere de Adriana Gliga.

Despre autor

Dominique Fernandez s-a nascut la Paris in 1929. Dupa absolvirea Scolii Normale Superioare, este numit profesor la Institutul francez de la Napoli. Doctorat in litere in 1968, cu teza Esecul lui Pavese. Debut literar in 1959, cu romanul L'Ecorce des pierres. Activitate publicistica sustinuta la Nouvel Observateur.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Rapsodia romana” de Dominique Fernandez a apărut la editura Humanitas în seria de Documente, se află în stare impecabilă, conține 280 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană