NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Divina Zephyrine, de Jacqueline Monsigny

Divina Zephyrine

de Jacqueline Monsigny

Divina Zephyrine

Titlu:

Divina Zephyrine

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: V&I Integral

Autor: Jacqueline Monsigny

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 1998

Stoc epuizat

Plasată în epoca Renaşterii, trilogia Zephyrine îşi poartă eroii de la curtea Regelui Francisc I în Roma asediată de trupele lui Carol Quintul, din castelele Principilor Siciliei în Imperiul Incaşilor. Fantezia debordantă, verva scânteietoare a dialogului, umorul cuceritor, romantismul şi fascinanta reconstituire a tabloului de epocă asigură cititorului o lectură de neuitat. Celebre personaje istorice intersectează destinul frumoasei Zephyrine, extraordinarele ei peripeţii în căutareaa dragostei şi a unui talisman de preţ.

Jacqueline Monsigny - Divina Zéphyrine.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Divina Zephyrine” de Jacqueline Monsigny a apărut la editura V&I Integral în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană