NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol.), de Vintila Corbul

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol.)

de Vintila Corbul

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol.)

Titlu:

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol.)

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Z

Autor: Vintila Corbul

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 448+430+536

Anul apariţiei: 1993

Stoc epuizat

Richard Sunderland-Beauclair cunoscuse in aproximativ zece ani o ascensiune vertiginoasa. Fara nici un ban in buzunar la inceput, ajunsese unul dintre corifeii vietii economice americane. Tentaculele lui se intindeau asupra Indiilor Occidentale, asupra Angliei si Frantei. Asemeni regelui Midas, transforma totul in aur. El visa sa cumpere lumea cu aurul sau.

“...cu aur cumperi totul, chiar si puterea.”

Vintila Corbul - Dinastia Sunderland-Beauclair (“Idolii de aur”), 3 volume.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol.)” de Vintila Corbul a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare foarte bună, conține 448+430+536 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană