NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Despre dragoste si alte intamplari, de Antologie

Despre dragoste si alte intamplari

de Antologie

Despre dragoste si alte intamplari

Titlu:

Despre dragoste si alte intamplari

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Antologie

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 544

Anul apariţiei: 2008

29,00 RON

Volumul Despre dragoste şi alte întâmplări are, în cele 544 de pagini ale sale, împărţite în 17 poveşti şi 54 de scrisori de amor, poveşti pentru toate gusturile. Găsiţi aici iubiri pasionale, aducătoare de moarte, ca în „Carmen” a lui Prosper Merimée, iubiri de basm, ca-n „Povestea porcului” de Creangă sau ca în „Tăietorul de bambus şi prinţesa lumii”, o minunată poveste japoneză, iubiri ilicite în „Doamna cu căţelul” a lui Cehov, amoruri maladive ieşite de sub pana lui Edgar Allan Poe, iubirea ca teorie în „Despre dragoste” a lui Stendhal, iubirea în înalta societate, cum a fost ea descrisă de Henry James, dar şi de Turgheniev, dulci jocuri de amor în „Decameronul”, iubirea smotocită şi luată în băşcălie ca în „Jurnalul lui Adam şi al Evei” de Mark Twain şi o serie întreagă de scrisori, dintre care unele sunt rodul ficţiunii, altele reale. Veţi putea citi „Scrisori pentru Milena” de Franz Kafka, „Scrisorile persane” ale lui Montesquieu, teribilele „Scrisori ale călugăriţei portugheze”, de Mariana Alcoforado, dar şi schimbul de epistole dintre Mihai Eminescu şi Veronica Micle. Antologia Despre dragoste şi alte întâmplări a început să suscite deja interesul oamenilor de litere.

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Despre dragoste si alte intamplari” de Antologie a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 544 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană