NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

De la un castel la altul, de Louis-Ferdinand Celine

De la un castel la altul

de Louis-Ferdinand Celine

De la un castel la altul

Titlu:

De la un castel la altul

Domeniu: Beletristica

Editura: Nemira

Autor: Louis-Ferdinand Celine

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 576

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON

„Dezordinea sa este o artă... Spectacolul a trecut prin prisma lui Céline, care întețește rozul la roșu, griul la negru și deformează contururile, pune cocoașe personajelor și le umple obrazul de lupus.“ Robert Kemp

„Când a scris De la un castel la altul, Céline era un om sărac, condamnat oficial pentru colaboraționism. El își transcende mizeria personală și se înfățișează în rolul de erou picaresc și de țap ispășitor al depravării contemporanilor săi.”

„O lume de sânge și foc, pe trei sferturi distrusă, condamnată, străbătută de ființe buimăcite, în căutare de hrană și de adăpost... Prinsă în clește de toate armatele aliate, survolată zi și noapte de avioanele lor, fără încetare bombardată, această Germanie a înfrângerii este un coșmar în care Céline se învârtește în cerc, căutând o breșă pe unde să iasă...“ Henri Godard

Recenzii
Cartea “De la un castel la altul” de Louis-Ferdinand Celine a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 576 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană