NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

De ce nu sunt crestin, de Bertrand Russell

De ce nu sunt crestin

de Bertrand Russell

De ce nu sunt crestin

Titlu:

De ce nu sunt crestin

Domeniu: Filosofie

Editura: Minerva

Autor: Bertrand Russell

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 244

Anul apariţiei: 1980

32,00 RON

“Religia se bazeaza, dupa parerea mea, in primul rand si in special pe teama. Este in parte teama de necunoscut si in parte, […], dorinta de a simti ca ai un frate mai mare pe care te poti baza la orice necaz ori conflict. Totul pleaca de la teama - teama de mister, teama de infrangere, teama de moarte. Teama este mama cruzimii si de aceea nu este de mirare ca religia si cruzimea au mers mana in mana. Pentru ca teama sta la baza ambelor. Astazi incepem cate putin sa intelegem cum stau lucrurile in lume si cate putin sa le stapanim prin intermediul stiintei care si-a taiat drumul pas cu pas impotriva religiei crestine, impotriva bisericii si in ciuda opozitiei vechilor percepte. Stiinta ne poate ajuta sa depasim aceasta frica lasa care a incorsetat omenirea de-a lungul atator generatii. Stiinta ne poate invata, si cred ca propriile noastre inimi ne pot invata sa nu mai cautam protectie imaginara, sa nu ne mai inventam aliati in cer, ci, mai curand, sa incercam prin propriile noastre eforturi aici, pe pamant, sa facem din lumea aceasta un loc potrivit pentru a trai, un altul decat cel conceput de biserica in atatea secole.”

Bertrand Russell - De ce nu sunt crestin.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “De ce nu sunt crestin” de Bertrand Russell a apărut la editura Minerva în seria de Filosofie, se află în stare impecabilă, conține 244 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană