Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct, de Charles Darwin

Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct

de Charles Darwin

Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct

Titlu:

Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct

Domeniu: Stiinta

Editura: Academiei Române

Autor: Charles Darwin

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 242

Anul apariţiei: 1967

290,00 RON
Vezi carte

Frumoasă ediţie princeps în limba română a lucrării lui Charles Darwin Expresia emoțiilor la om și animale. Despre instinct, un studiu ştiinţific aprofundat ce urmează în mod firesc teoriile publicate în Originea speciilor.

Expresia emoţiilor la om şi animale constituie a noua opera darwinistă tradusă pentru prima dată, în mod integral, în limba română. Această traducere s-a făcut de asemenea sub auspiciile Academiei Române şi este tipărită în colecţia „Clasicii ştiinţei universale”.

Lucrarea în englezeşte reprezintă ediţia oficială tipărită de către Editura John Murray (care a tipărit şi celelalte opere ale lui Darwin). Lucrarea ne-a fost procurată de dr. Pierre Ionesco, ca şi multe din celelalte opere darwiniste; îi mulţumim si pe această cale pentru sprijinul susţinut acordat.

Traducerea Expresiei emoţiilor... s-a efectuat de acelaşi colectiv ca şi celelalte opere. Făcîndu-se traducerea mai întîi din limba engleză în limba română, s-a confruntat apoi cu textul englez şi concomitent cu traducerile în limba rusă, în limba germană şi în limba franceză.

Un volum masiv, format foarte mare, coperţi cartonate şi pânzate, titluri aurii. Include o serie amplă de ilustraţii alb negru.

Exemplarul de faţă se află în stare impecabilă şi este prima (şi singura, de altfel) ediţie, apărută la editura Academiei Române în 1967, într-un tiraj foarte mic, de numai 2.220 exemplare, tipărite pe hârtie velină satinată.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Expresia emotiilor la om si animale. Despre instinct” de Charles Darwin a apărut la editura Academiei Române în seria de Stiinta, se află în stare impecabilă, conține 242 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană