NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Danton, de Camil Petrescu

Danton

de Camil Petrescu

Danton

Titlu:

Danton

Domeniu: Teatru si dramaturgie

Editura: Univers

Autor: Camil Petrescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 215

Anul apariţiei: 1970

19,00 RON

Cine citeste piesa lui Camil Petrescu nu are sentimentul ca strabate o epoca indepartata, cu evenimente de mult stinse, cu adversitati de mult ingropate sub cateva straturi de pamant. E o pagina agitata de viata care traieste sub ochii nostri. Sunt oameni vii, animati de un ideal sever, care ii fascineaza si ii terorizeaza, definindu-i in fata injustitiei, a violentei, a mortii, a istoriei.

Danton, asa cum l-a conceput scriitorul, constituie o individualitate de exceptie. Ganditor care pune lumea in probleme si-si asuma raspunderea dezlegarii lor, inflorire armonioasa a inteligentei si vitalitatii, el nu e un erou imobilizat in gesturi sublime, ci o faptura de carne si de sange, care se cauta si se gaseste in dragoste, in actiune, in lupta - cu un cuvant, in acordul cu existenta.

Generos si tolerant, aproape de inima oamenilor catre care arunca o punte de ingaduinta si o chemare de intelegere, imagine a energiei revolutionare calauzita de simtul realului, Danton e incredintat ca in istorie nu faci ceea ce vrei, ci esti responsabil de ceea ce intreprinzi.

Camil Petrescu - Danton.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Danton” de Camil Petrescu a apărut la editura Univers în seria de Teatru si dramaturgie, se află în stare impecabilă, conține 215 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană