NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Danton, de Camil Petrescu

Danton

de Camil Petrescu

Danton

Titlu:

Danton

Domeniu: Teatru si dramaturgie

Editura: Univers

Autor: Camil Petrescu

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 215

Anul apariţiei: 1970

19,00 RON

Cine citeste piesa lui Camil Petrescu nu are sentimentul ca strabate o epoca indepartata, cu evenimente de mult stinse, cu adversitati de mult ingropate sub cateva straturi de pamant. E o pagina agitata de viata care traieste sub ochii nostri. Sunt oameni vii, animati de un ideal sever, care ii fascineaza si ii terorizeaza, definindu-i in fata injustitiei, a violentei, a mortii, a istoriei.

Danton, asa cum l-a conceput scriitorul, constituie o individualitate de exceptie. Ganditor care pune lumea in probleme si-si asuma raspunderea dezlegarii lor, inflorire armonioasa a inteligentei si vitalitatii, el nu e un erou imobilizat in gesturi sublime, ci o faptura de carne si de sange, care se cauta si se gaseste in dragoste, in actiune, in lupta - cu un cuvant, in acordul cu existenta.

Generos si tolerant, aproape de inima oamenilor catre care arunca o punte de ingaduinta si o chemare de intelegere, imagine a energiei revolutionare calauzita de simtul realului, Danton e incredintat ca in istorie nu faci ceea ce vrei, ci esti responsabil de ceea ce intreprinzi.

Camil Petrescu - Danton.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Danton” de Camil Petrescu a apărut la editura Univers în seria de Teatru si dramaturgie, se află în stare impecabilă, conține 215 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană