NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cymbeline, de William Shakespeare

Cymbeline

de William Shakespeare

Cymbeline

Titlu:

Cymbeline

Domeniu: Teatru si dramaturgie

Editura: Univers

Autor: William Shakespeare

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 155

Anul apariţiei: 1971

16,00 RON

Cymbeline ocupa un loc paradoxal in teatrul lui Shakespeare. Scrisa la foarte putina vreme dupa Regele Lear si cu doi ani inaintea Furtunii, piesa aceasta din 1609 pare usor diferita in peisajul operei shakespeariene in comparatie cu cele de care o invecineaza cronologia.

Pornind de la o legenda care mai gasise ecouri - intre altele intr-una din povestirile Decameronului - in Cymbeline il recunoastem pe Shakespeare nu atat in acourile din piesele anterioare. Trezirea Imogenei, durerea in fata cadavrului pe care il socoteste a fi al lui Posthumus, amintesc de scena criptei din Romeo si Julieta, dupa cum existenta ei alaturi de Belarius, de Polidor si Cadwal apropie piesa de Cum va place. Dar textul shakespearean strapunge in multe randuri pastoralismul conventional, poezia neutralizeaza artificiul. Iar Imogena, intrupare a fidelitatii si a nevinovatiei oprimate, isi afla locul printre eroinele shakespeareene memorabile. Figura din legenda se transforma in personaj.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cymbeline” de William Shakespeare a apărut la editura Univers în seria de Teatru si dramaturgie, se află în stare impecabilă, conține 155 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană