NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cuibul visurilor, de Erich Maria Remarque

Cuibul visurilor

de Erich Maria Remarque

Cuibul visurilor

Titlu:

Cuibul visurilor

Domeniu: Beletristica

Editura: Vivaldi

Autor: Erich Maria Remarque

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 232

Anul apariţiei: 2002

32,00 RON

Omul este un actor desavarsit si are o pasiune pentru rolurile lacrimogene. Aureola de martir este agreata de multi. Nu toti oamenii au curajul sa fie fericiti. Daca da fericirea peste ei, o repudiaza. Fiinda vor sa fie nefericiti, chiar daca, in fond, nu sunt; fiindca pentru ei nefericirea reprezinta adevarata fericire. Fiecare se plange celorlalti cat de rau ii merge. Ce-ar fi sa inversam o data situatia? Ce ar fi sa scoatem in evidenta ceea ce este bun? Cel ce nu vorbeste decat de nesansele sale ajunge sa creada cu adevarat in ele. Ce sens are ca omul sa-si amarasca mereu viata, cand de fapt, aceasta este frumoasa! Sa nu fim meschini... sa fim generosi! Caci, in acest caz, si viata va fi generoasa!

Erich Maria Remarque - Cuibul visurilor.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cuibul visurilor” de Erich Maria Remarque a apărut la editura Vivaldi în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 232 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană