Cromwell (2 vol.), de Antonia Fraser

Cromwell (2 vol.)

de Antonia Fraser

Cromwell (2 vol.)

Titlu:

Cromwell (2 vol.)

Domeniu: Istorie

Editura: Politică

Autor: Antonia Fraser

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 958

Anul apariţiei: 1982

24,00 RON

Atâta vreme cât influenţa individualităţilor asupra cursului istoriei va fi socotită demnă de a fi luată în consideraţie, persoana lui Oliver Cromwell - exemplu suprem al omului care şi-a făurit el însuşi destinul, influenţând astfel, în bine sau în rău, şi soarta ţării sale - va trebui să ocupe un loc de frunte. Poate că o epocă mai lipsită de avânt îi va tăgădui lui Cromwell epitetul de erou, fără să-i poată tăgădui însă măreţia, calitate pe care nimeni din cei ce l-au cunoscut, fie că era vorba de prieteni sau de vrăjmaşi, n-a încercat să i-o smulgă. Cel care a rostit epitaful definitiv al Protectorului a fost propriul său slujitor, John Maidstone, care, de pe poziţia lui, lipsită, prin datină, de eroism, şi fără să ţină seama de defectele, pasiunile şi intenţiile stăpânului său, a spus: "Arareori a sălăşluit într-o casă de lut un suflet mai mare."

O carte esenţială pentru cei interesaţi de istoria Angliei, cele două volume ample sunt probabil cel mai bine scris vreodată studiu despre Cromwell.

Recenzii

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 16 iulie, 2010)
Cartea “Cromwell (2 vol.)” de Antonia Fraser a apărut la editura Politică în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 958 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2018 Librăria Cărți-Online.com
Powered by webgraphic.ro