NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Criza economica si profetii ei, de Charles R. Morris

Criza economica si profetii ei

de Charles R. Morris

Criza economica si profetii ei

Titlu:

Criza economica si profetii ei

Domeniu: Documente

Editura: Litera International

Autor: Charles R. Morris

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 144

Anul apariţiei: 2010

19,00 RON

Autor al bestsellerului New York Times, The Trillion Dollar Meltdown, şi a nenumărate alte lucrări şi articole pe teme preponderent economice, Charles R. Morris ne propune de această dată în Criza economică şi profeţii ei o incursiune concisă şi deosebit de interesantă în biografiile şi carierele a trei dintre oamenii care au anticipat criza economică pe care o traversează, la ora actuală, întreaga planetă.

Este vorba despre Warren Buffett, George Soros şi Paul Volcker, trei personalităţi în domeniul finanţelor, care, în ciuda concepţiilor şi abordărilor economice diferite, au avut întotdeauna în comun capacitatea de a judeca situaţia „la rece”, chiar şi atunci când pieţele financiare păreau să scape cu totul de sub control. Buffett şi Soros sunt printre cei mai mari investitori din toate timpurile, cu averi fabuloase pe care au ştiut să le gestioneze şi să le sporească şi atunci când pieţele erau favorabile, dar şi în situaţii de criză. Volcker, în schimb, fost preşedinte al Federal Reserve, în timpul mandatelor lui Jimmy Carter şi Ronald Reagan, şi consilier economic al lui Barack Obama, este privit în SUA ca un adevărat „salvator” al economiei naţionale în perioade de recesiune, el reuşind de nenumărate ori să redreseze situaţia economică sau să repare erorile de proporţii ale marilor bănci şi consorţii americane.

Lucrarea lui Morris nu este o lectură facilă, dar nici una de nişă, fiind adresată tuturor celor interesaţi de mersul economiei actuale dintr-o perspectivă mai amplă, cu informaţii extrase din cele mai de încredere surse în domeniu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Criza economica si profetii ei” de Charles R. Morris a apărut la editura Litera International în seria de Documente, se află în stare nouă, conține 144 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană