NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Crimele iubirii, de Marchizul de Sade

Crimele iubirii

de Marchizul de Sade

Crimele iubirii

Titlu:

Crimele iubirii

Domeniu: Beletristica

Editura: Europa

Autor: Marchizul de Sade

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 133

Anul apariţiei: 1990

19,00 RON

Crimele iubirii reprezintă într-un fel laboratorul creaţiei marchizului de Sade şi îi anunţă opera viitoare: Justine, Filosofia în iatac sau Aline şi Valcour. Această operă, necunoscută publicului român până în clipa de faţă şi începând să vadă lumina tiparului abia în aceste vremuri frământate, este amplificată de orizontul larg de aşteptare pe care l-au creat în jurul său comentariile de specialitate dar şi cele mai neînchipuite zvonuri. Şi într-adevăr, veţi găsi aici tot ceea ce vă închipuiţi că trebuie să găsiţi la Sade: iubire, intrigă, crimă, incest, perversiune, adică groznicia unui întreg univers în care Virtutea este aidoma potirului Sfântului Graal, pe al cărui drum plin de încercări şi cazne au plecat eroii nefericitului marchiz, nimiciţi în cele din urmă de soarta nemiloasă.

Marchizul de Sade, pe numele său adevărat Donatien Alphonse-François de Sade (2 iunie 1740 — 2 decembrie 1814) a fost un scriitor de filosofie violentă francez. A fost un filosof cu o libertate extremă, nefiind influenţat de moralitate, religie sau lege, principalul său principiu fiind atingerea plăcerii personale. Sade a fost încarcerat 32 de ani din viaţă în mai multe închisori şi într-un azil. Termenul de sadism este derivat din numele său.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Crimele iubirii” de Marchizul de Sade a apărut la editura Europa în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 133 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană