NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Crima din Orient Expres, de Agatha Christie

Crima din Orient Expres

de Agatha Christie

Crima din Orient Expres

Titlu:

Crima din Orient Expres

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: pentru Literatură Universală

Autor: Agatha Christie

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 211

Anul apariţiei: 1969

Stoc epuizat

Într-unul dintre compartimentele vagonului de dormit al celebrului tren Orient Express este comisă o crimă. Hercule Poirot, un reputat detectiv, se întoarce cu acest tren din Siria, unde rezolvase un alt caz. Imediat după descoperirea crimei, directorul companiei de căi ferate îl roagă să facă o anchetă pentru a descoperi criminalul. Suspansul cărţii se amplifică de îndată ce Poirot afirmă că toţi pasagerii vagonului de dormit devin suspecţi pentru crima respectivă.

Probabil cel mai celebru roman al Agathei Christie, Crima din Orient Expres este un volum de referinţă pentru genul romanului poliţist.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Crima din Orient Expres” de Agatha Christie a apărut la editura pentru Literatură Universală în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare foarte bună, conține 211 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană