NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Contele de Monte Cristo (3 vol.), de Alexandre Dumas

Contele de Monte Cristo (3 vol.)

de Alexandre Dumas

Contele de Monte Cristo (3 vol.)

Titlu:

Contele de Monte Cristo (3 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Albatros

Autor: Alexandre Dumas

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 560+560+500

Anul apariţiei: 1964

36,00 RON

Unul dintre cele mai celebre romane de aventuri ale tuturor timpurilor, Contele de Monte-Cristo (în franceză Le Comte de Monte-Cristo) este un roman publicat în 1844 de scriitorul francez Alexandre Dumas tatăl.

Romanul povestește viața lui Édmond Dantes care a fost închis, fiind considerat informator al „Uzurpatorului” (Napoleon Bonaparte). A fost arestat de către autorități chiar în ziua logodnei sale cu Mércedes și dus la închisoarea din satul său, urmând ca apoi să fie judecat de către procurorul de Villefort.

Pe drum spre Marsilia, Edmont Dantes preia o scrisoare din partea lui Napoleon. În port acesta este arestat pe baza mărturiei mincinoase a lui Danglars și Fernand și incarcerat la Chateau d'If pentru 14 ani. Acolo se împrietenește cu părintele Faria care-i lasă ca moștenire secretul comorii de pe insula Monte-Cristo. După ce scapă, acesta se întoarce pentru a se răzbuna.

Un roman minunat, recomandat pentru toate varstele!

Alexandre Dumas - Contele de Monte-Cristo.

Recenzii (1)
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Contele de Monte Cristo (3 vol.)” de Alexandre Dumas a apărut la editura Albatros în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare foarte bună, conține 560+560+500 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană