Conspiratii, de Charlotte Grieg

Conspiratii

de Charlotte Grieg

Conspiratii

Titlu:

Conspiratii

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Pro

Autor: Charlotte Grieg

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 206

Anul apariţiei: 2008

26,00 RON
Vezi carte

22 noiembrie 1963: Dallas, Texas. Presedintele Statelor Unite, John F. Kennedy este asasinat in timp ce coloana oficiala defileaza pe strazile orasului. Asasinul este prins in curand si se dezvaluie ca este vorba despre simpatizantul comunist alienat mintal, Lee Harvey Oswald. A primit Harvey ajutor, si daca da, din partea cui?

Grupul Bilderberg: doar un grup de finantisti de talie internationala preocupati de promovarea democratiei in lume sau este vorba despre manifestarea unei forte mai sinistre?

Si ce s-a intamplat de fapt cu Mercedesul Printesei Diana in pasajul subteran din Paris?

Teoriile conspiratiei rezulta din convingerea ca in culise exista forte misterioase care conspira pentru controlul si manipularea unui public care nu banuieste nimic. In vremuri de mult apuse, maestrii papusari din spatele conspiratiilor ar fi fost considerati satanisti, vrajitori, anarhisti; in schimb teoreticienii moderni ai conspiratiilor sunt de regula dornici sa dea vina mai curand pe CIA.

Faptul ca s-a dovedit fara nici o urma de indoiala ca CIA s-a aflat in culisele unor conspiratii nu face decat sa le dea apa la moara.

Conspiratii este o carte care se ocupa de cele mai interesante teorii de o asemenea natura, de la cele rizibil de improbabile, cum ar fi convingerea ca lumea este condusa de oamenii-reptile, la cele mai reale si mai tragice, cum ar fi rasturnarea de la putere si uciderea presedintelui chilian Salvador Allende.

Charlotte Grieg - Conspiratii: Cele mai mari comploturi, intelegeri secrete si musamalizari din istorie.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.

Cartea “Conspiratii” de Charlotte Grieg a apărut la editura Pro în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 206 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană