NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Confidenta noptii, de Sandra Brown

Confidenta noptii

de Sandra Brown

Confidenta noptii

Titlu:

Confidenta noptii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 432

Anul apariţiei: 2003

49,00 RON

Paris Gibson, protagonista cartii de fata, este o tanara si talentata realizatoare de emisiuni radiofonice. Un tragic eveniment petrecut cu ani in urma a determinat-o sa caute singuratatea.

In fiecare noapte asculta cele mai ascunse secrete ale oamenilor care suna pentru un sfat sau pentru un cantec, insa viata ei este invaluita in taina. Dar un telefon de amenintare o va obliga sa iasa din umbra si sa ceara ajutor. Pentru ca "promisiunile" teribile ale psihopatului devin realitate, iar viata ei este in pericol. Si, ceea ce este mai cumplit, misteriosul interlocutor nocturn pare sa stie absolut totul despre ea...

O poveste cutremuratoare despre dragoste si tradare, despre greseli din trecut si repercusiunile lor in prezent.

Sandra Brown - Confidenta noptii.

Sandra Brown este una dintre cele mai prolifice si apreciate autoare contemporane. Cele 62 de romane ale sale au fost publicate in peste 70 de milioane de exemplare si traduse in 32 de limbi, cucerind prestigioase premii si inimile cititorilor din intreaga lume.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Confidenta noptii” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 432 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană