NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Comori tainuite, de Nora Roberts

Comori tainuite

de Nora Roberts

Comori tainuite

Titlu:

Comori tainuite

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 464

Anul apariţiei: 2011

29,00 RON

Hotarat lucru, Jed Skimmerhorn, noul chirias al frumoasei Isadora Conroy, este un tip ciudat. Taciturn, coleric, întru totul dezagreabil si, în plus, plin de secrete. De ce si-a abandonat excelenta cariera de politist? De ce si-a parasit familia bogata si splendida locuinta, pentru a se instala într-un apartament cu chirie si a-si petrece timpul antrenandu-se cu halterele? Nimeni nu stie. Dar Isadora are propriul magazin de antichitati, o familie iubitoare si o viata frumoasa si plina de afectiune. Nici o legatura cu frumosul Jed, daca nu ar interveni între ei o puternica atractie si actiunea criminala a bogatului si puternicului Finley, un colectionar de arta pasionat, dar complet lipsit de scrupule cand vine vorba sa-si recupereze obiectele pierdute.

Stea incontestabila a literaturii feminine, Nora Roberts cucereste din nou publicul cu o poveste plina de secrete, actiune si pasiuni dezlantuite: Comori tainuite.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Comori tainuite” de Nora Roberts a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 464 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană